Lezing Stephanie Goossens – Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven: Het versterken van ontwikkelingskansen voor elk kind”

Op 4 april geeft Stephanie Goossens een inspirerende lezing die diep in gaat op de vraag ‘Wat wil ik aan mijn kinderen doorgeven?’ en hoe dit de ontwikkelingskansen van het kind aanzienlijk versterkt. Hoe bouwen we aan een gezonde en collectieve leeromgeving die opgroeiende kinderen helpt om het beste uit zichzelf te halen? En hoe gaan wij ze hierin voor? Ouders, verzorgers en professionals die betrokken zijn bij de opvoeding en ontwikkeling van kinderen zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Veerkrachtige en weerbare kinderen
Tijdens deze lezing leer je waarom het doorbreken van belemmerende patronen cruciaal is voor het creëren van veerkrachtige en weerbaardere kinderen. Met praktische stappen en hulpmiddelen deelt Stephanie Goossens hoe je in je fundamentele rol als ouder of onderwijsprofessional kinderen voorgaat met krachtige voorbeelden en persoonlijke verhalen. Maar ook hoe het doorbreken van patronen niet alleen ouders en professionals positief beïnvloedt, het bevordert ook de empowerment van kinderen.

Leer hoe je kinderen met vaardigheden kunt leren omgaan met de uitdagingen in het leven, zodat ze nog meer kansen krijgen om te groeien vanuit hun ware potentieel. Dat is niet alleen van meerwaarde in het gezin en op school, maar is juist ook daarbuiten van grote maatschappelijke waarde.

Programma

19.00 uur – Inloop

19.30 uur – Aanvang lezing

21.15 uur – Eindtijd

Over de spreekster
Stephanie Goossens loodste in diverse intensieve rollen meer dan tweeduizend gezinnen, jongeren en ouders door de kwetsbaarste periodes van hun leven: binnen jeugdzorg, de kinder- en jeugdpsychiatrie en als zelfstandig praktijkhouder. Ze wilde het anders aanpakken en zet nu vol in op preventie en het bundelen van krachten om samen te bouwen aan een veerkrachtige generatie. Met haar boek ‘ Wat ik aan mijn kinderen wil doorgeven’ stimuleert ze ouders, professionals en organisaties om te voorkomen dat nog meer gezinnen en kinderen (intensieve) hulp nodig hebben.

Zorg dat je deze inspirerende lezing niet mist!

Meld je hier aan.