Even voorstellen: Lobke en Rebecca

Wij verwelkomen twee nieuwe collega’s

Lobke van Kraay – Projectleider/Beleidsmedewerker passend onderwijs
Mijn naam is Lobke van Kraay, per 1 december ben ik gestart als projectleider/ beleidsmedewerker Passend Onderwijs bij het SWV Helmond-Peelland PO. Dit is mijn eerste baan in het onderwijs al is het terrein voor mij niet onbekend. In mijn vorige banen werkte ik in verschillende regiogemeenten (Geldrop-Mierlo, Heeze-Leende en Gemert-Bakel) als beleidsmedewerker Jeugd en Onderwijs. Naast passend onderwijs, hield ik me onder andere bezig met onderwijsachterstandenbeleid, voor- en vroegschoolse educatie, jeugdgezondheidszorg en heb ik verschillende preventieve jeugdprojecten opgezet. Het onderwijs heeft me altijd getrokken. Toen de kans voor een baan in het onderwijs voorbijkwam, was ik direct enthousiast.

Binnen het SWV ga ik op het vlak van nieuwkomersonderwijs aan de slag met het regionaal project ‘Inclusive educational support’, in samenwerking met ASML en Diversae. Het project is gericht op het creëren van de zogenaamde landingsstrip voor internationale kinderen. Ook word ik betrokken bij de visieontwikkeling op hoogbegaafdheid en het project ‘Taalontwikkeling’.

In mijn eerste weken ben ik heel fijn ontvangen door het team. Vanuit mijn passie voor het (jonge) kind, kijk ik ernaar uit om samen met alle betrokken partijen mijn steentje bij te dragen aan de mooie en belangrijke missie van het SWV: samenwerken aan (nog) beter passend en steeds inclusiever onderwijs.

Rebecca Boogaards – Administratief medewerkster
Mijn naam is Rebecca Boogaarts., vanaf december jl. ben ik werkzaam in de rol van administratief medewerkster bij het SWV Helmond–Peelland PO. Als Limburgse Brabander hoop ik mijn steentje bij te dragen aan deze mooie organisatie. Veel ervaring in het onderwijs heb ik niet; echter met een behoorlijke hoeveelheid aan kennis en ervaring op administratief gebied en affiniteit met het onderwijs, ga ik deze uitdagende functie invullen.

Verder ben ik enthousiast supporter van de mooiste voetbalclub van ons land: PSV. Andere hobby’s zijn lezen, wandelen in de vrije natuur, stedentrips maken met mijn man, tuinieren en handwerken.

Via deze weg wil ik eenieder alvast prettige feestdagen wensen en het allerbeste voor het nieuwe jaar, zowel op zakelijk als zeker ook op persoonlijk vlak.