menu-kind
circle kruis

Wat speelt er?

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen de regio? Op deze pagina lees je actualiteiten, interviews, interessante bijeenkomsten en persoonlijke verhalen.

wat-speelt-er

Agenda

06 jun
Kans!overleg

In het Kans!overleg bepalen we samen wat de beste ondersteuning voor een kind is.

Meer lezen
11 jun
Kans!overleg

In het Kans!overleg bepalen we samen wat de beste ondersteuning voor een kind is.

Meer lezen

Laatste nieuws

27 mei 2024 Nieuwsbrief mei 2024

In deze nieuwsbrief vind je onder meer een column met onze directeur-bestuurder Erik Wissink en een interview met Hind Darid, Senior-adviseur sociaal domein – organisatieontwikkeling & Projectleider Experimenteerregeling OZA. Daarnaast een update over het aanvragen van een TLV, is het nieuwe tijdpad voor de overstap van PO naar VO bekend, is het wetsvoorstel ‘Versterking positie ouders en leerlingen in passend onderwijs’ aangenomen en zijn er nieuwe ontwikkelingen rondom het jonge kind.

Meer lezen
17 apr 2024 Nieuwsbrief april 2024

In deze nieuwsbrief vind je onder meer een column van onze directeur-bestuurder Erik Wissink en een interview met Eline Özer-de Greef, ouder en voormalig onderwijsprofessional. Daarnaast een update over inloggen met 2FA in Kindkans, een nieuw wetsvoorstel ‘Versterking positie ouders en leerlingen’ en zoeken we nog twee nieuwe OPR-leden (ouder of personeel) voor de scholenkringen Nuenen/Laarbeek en Gemert-Bakel/Boekel.

Meer lezen
25 mrt 2024 Nieuwsbrief Maart 2024

In deze nieuwsbrief vind je onder andere een column met onze directeur-bestuurder Erik Wissink en een interview met Stephanie Goossens, oprichter Connecting Souls en traumatherapeut. Daarnaast aandacht voor onder andere een update van de voortgang van ‘’Het jonge kind’’, stelt de nieuwe projectleider van de OZA-experimenteerregeling Hind Darid zichzelf voor, vertellen we meer over de voortgang en ontwikkelingen van project taal en stellen we twee nieuwe collega’s zichzelf voor.

Meer lezen
31 jan 2024 Nieuwsbrief januari 2024

Het nieuwe jaar is al even bezig en wij zitten niet stil. In deze nieuwsbrief onder meer een column van onze directeur-bestuurder Erik Wissink en een interview met Joris Elbers, strategisch directeur Perspectief op School. Daarnaast aandacht voor onder andere de resultaten van de conferentie 'Het jonge kind', staat er een informatieavond op de planning over passend onderwijs en autisme en is er op 4 april een lezing die diep in gaat op de vraag ‘Wat wil ik aan mijn kinderen doorgeven?’

Meer lezen
09 dec 2023 Nieuwsbrief december 2023

Tijd om terug te blikken op een jaar vol ontwikkelingen en gebeurtenissen. Onze directeur-bestuurder Erik Wissink neemt daar ook de tijd voor in zijn column en haakt in op een aantal mooie ontwikkelingen in het jaar 2023.

Meer lezen
09 nov 2023 Nieuwsbrief november 2023

Tijdens de maand november werken we hard om onze doelen en plannen te realiseren. Dat geldt niet alleen voor ons, we zien dat ook terug bij onze scholen en partners.

Meer lezen

Schrijf je in voor onze nieuwsbrief

Op de hoogte blijven van de laatste ontwikkelingen binnen onze regio? Meld je aan voor onze nieuwsbrief voor actualiteiten, interviews, interessante bijeenkomsten en persoonlijke columns!