Informatieavond OPR

Nieuwe ontwikkelingen

Op donderdag 16 mei organiseerde de OPR voor twintig (G)MR-leden de jaarlijkse informatieavond. We kijken terug op een inspirerende avond. Tijdens de opening was aandacht voor de functie en activiteiten van de OPR, gevolgd door twee informatierondes:

1: Samen met Erik Wissink bespraken enkele OPR-leden aan de hand van het jaarverslag de belangrijkste ontwikkelingen binnen de OPR en het SWV. De ambitie om samen het beste te doen voor ieder kind kwam duidelijk naar voren.

2: Twee OPR-leden gaven een presentatie over inclusie binnen het onderwijs; wat betekent inclusie en welke mindset is hierbij belangrijk? De presentatie was voornamelijk bedoeld om de aanwezigen te inspireren.

We eindigden met de feedback van alle gasten; hieruit bleek dat de sessies inspirerend waren, maar dat er behoefte was aan meer tijd voor de dialoog. Alle feedback nemen we mee naar volgend schooljaar. Daarnaast gaat de OPR het komende schooljaar inzetten op meer bekendheid, zodat we de volgende keer hopelijk een grotere groep (G)MR-leden ontvangen.